за нас

Основана во 2014 година DeepBlue Technology порасна во индустриски екологија на АИ во четири големи вертикали: Интелигентен возење, интелигентен робот, интелигентна индустрија и интелигентен здравје. Длабавата технологија е посветена за истражување на АИ и развојот на апликацијата со концептот „Служување на човештвото со АИ“. Со независни интелектуални права, DeepBlue претежно се потпира на основните технологии како што се компјутерската визија, биолошки интелигенција, автономно возење и когнитивна интелигенција. ДепБлу освои повеќе од 40 меѓународни натпревари на највисоко ниво на полињата на компјутерската наука и АИ како CVPRijeICCV 、ЕЦCV 、 АКЛ СЕ НААСЛ СЕ КДД НЕУРИПС и АААИ. Освен тоа, Претпријатието беше наградена од Министерството за информација и технологија на информации со титула на "мало џиновски" претпријатие за својата професионализација, Деликатност, специфичност и новост.

Гледај Повеќе

Производи

Гледај Повеќе

Вести

Зошто роботските свештеници се иднината на технологија за чистењето

Содржина: Вовед 2. Свејперс 5. Традиционални методи за чистење... Запознавање во денешниот свет, Технологијата продолжува да револуционира разниор


Иднината на одржувањето на тревата: Запознајте го роботот за коси.

Содржина: Порастот на Роботи за копирање. Обликви кои треба да ги разгледаме во рушникот. 6. Влијанието на Роботите за копирање на тревата 7. Роботи 9.


Роботски прочист на надворешниот под: револуција на начинот на кој го чистиш

Роботската технологија направи огромни строги во последниве години, а една област каде што прави значително влијание е во чистењето на надворешниот под. Традиционалните методи за чистење на надворешните области, како што се патиоси, палуби и патеки, честопати бараат рачна работа, време, и напор. Сепак, роботското претпријатие на надворешниот под го менува натпреварот, нудејќи иновативно решение кое се раководи.


Револуцијата на исчистувачите на роботите во дигиталната ера за чистење на внатре.


Револуција на вашето чистење на внатре со интелигентна робота

Воведување: Зголемување на интелигентни Роботи за чистење 2. Како работат интелгентни Роботи: Поблизок поглед на технологијата. Робот за чистење на внатре 4. За твоите потреби...


Содржина: Потребата за интелигентна робота на надворешна врата. 3. Како интелигентно надвор од врата Роботот дејствува 4. Си: Зошто треба да инвестираш во интелигентната робота на надворешна врата 6.


Револуционирај ја чистењето на надворешната врата


Без напорно исчистете ги своите простори надворешни со Робот за сечење:


Гледај Повеќе