Rreth nesh

Të themeluar në 2014, DeepBlue Technology është rritur në një prodhues ekologjie industriale AI në katër vertikale të mëdha AI: Shtëpi inteligjente, robot inteligjent, industri inteligjent dhe shëndet inteligjent. Teknologjia e DeepBlue është e vendosur të eksplorojë kërkimet dhe zhvillimin e aplikimit të AI-së me konceptin e "Të shërbejmë njerëzimin me AI". Me të drejtat e pavarure Shtëpi automatike dhe inteligjencë kognitive. DeepBlue ka fituar më shumë se 40 konkurrime ndërkombëtare të lartë në fushat e shkencës së kompjuterit dhe AI si CVPR ACL, NAACL, KDD, NeurIPS dhe AAAI. Përveç kësaj, Kompania është dhënë nga Ministria e Industrisë dhe Teknologjia e Informacionit me titullin e ndërmarrjes "gjigande të vogël" për profesionalizimin e saj, delikacioni, specifikiteti dhe i ri.

Shih më shumë

Produkt

Shih më shumë

Lajme

E ardhmja e mirëmbajtjes së lëndisë: Të takojmë robotin e lëngut

Përmbajtja Rritja e robotëve të lëvizjes 2. Si funksionojnë robotët e lëndës. Veçoritë për t’u shqyrtuar në robotin e lëngjeve. 6. Ndikimi i robotëve të lëvizjes mbi mjedisin 7. Kapërcimi i sfidave të ndeshura nga robotët e lëvizjes 8. FAQ rreth La. Robotat e shënjeshta 9. Konklusi.

2023-09-13 Shih më shumë

Pastruesi i dyshemes së jashtme robotike: Revolucionimi i mënyrës së pastërt

Teknologjia robotike ka bërë përpjekje të jashtëzakonshme në vitet e fundit dhe një fushë ku po bën një ndikim të rëndësishëm është në pastrimin e dyshemeve të jashtëm. Metoda tradicionale për pastrimin e zonave të jashtëm, të tilla si patios, kuverta dhe rrugët, shpesh kërkojnë punë manuale, kohë, dhe përpjekje. Megjithatë, një kompani e pastrimeve robotike në dysheme po ndryshon lojën, duke ofruar një zgjidhje novative që e përshkruan.

2023-09-04 Shih më shumë

Revolucioni i furnizuesve të robotit në epokën dixhitale

2023-08-31 Shih më shumë

Revolvizoni pastrimin e brendshëm me një robot inteligjente

Tabela e përmbajtjeve 1. Hyrje: Rritja e Robotëve të pastrimit të Inteligjent 2. Si funksionojnë robotët inteligjente: Një shqyrtim më nga afër teknologjia Robot për pastrimin e brendshëm 4. Të kuptojmë llojet e ndryshme të robotëve të pastrimit inteligjente Për nevojat tuaja 6. Kështu për funksionimin më të mirë dhe mirëmbajtjen e robotëve inteligjentë

2023-08-24 Shih më shumë

Përmbajtja Nevoja për një robotë inteligjente të jashtëm. t 3. Si i zgjuar i jashtëm Robotë e ushqimit vepron. si: Pse duhet të investitosh në robotin e jashtëm të zjarrtë 6. Pyetje që bëhen shpesh

2023-08-19 Shih më shumë

Revolvizoni pastrimin tënd të jashtëm me një robot pastrim të jashtëm

Hyrje: A jeni lodhur duke kaluar orë të tëra duke pastruar hapësirat e jashtme? Thuaji mirupafshim punën manuale dhe mirëseardhni epokën e robotëve të pastrimit të jashtëm. Në këtë artikull, Ne do të eksplorojmë botën e robotëve të pastrimit jashtë dhe si mund të revolucionizojnë mënyrën se si ju mbani kompjuteri dhe produktet dixhitale. Nga efektshmëria deri te lehtësi, këta robotë janë këtu për të transformuar pastrimin tuaj jashtë.

2023-07-29 Shih më shumë

Pastroni pa përpjekje hapësirat e tua

2023-07-29 Shih më shumë

Deep Blue nënshkruan marrëveshjen e bashkëpunimit strategjik me EVERYBOT për zgjerimin e Robotit të shërbimit në Kore

2023-07-12 Shih më shumë

Shih më shumë